Foorumin pelisäännöt

Tällä keskustelualueella on tarkoitus käsitellä vain tarkka-ammuntaan liittyviä yleisiä asioita. Asiattomat viestit poistetaan.
Locked
SO
Site Admin
Posts: 2475
Joined: Sun Sep 19, 2004 3:21 pm
Contact:

Foorumin pelisäännöt

Post by SO » Wed Aug 01, 2007 6:12 am

Tarkka-ampujakillan foorumin pelisäännöt

Jokainen kirjoittaja vastaa itse omasta tekstistään ja huolehtii siitä että se on asiallista ja aiheeseen sopivaa. Sivustolla keskustellaan ainoastaan tarkka-ammunnasta ja siihen liittyvistä asioista. Muut keskustelut voidaan hoitaa muilla keskustelupalstoilla. Mielipiteitä saa ja pitääkin olla eikä niitä tulla rajoittamaan.

Moderaattoorit sitoutuvat puuttumaan jokaiseen tekstiin, tunnukseen, grafiikkaan, signeeraukseen, avattareen yms. joka tuottaa haittaa Killan edulle tai on yleisen hyvän maun vastainen, pornografinen, väkivaltaa ihannoiva, rikokseen kehottava, rasistinen, yksityisyyden suojaa loukkaava tai muuten asiaton. Moderaattorit ovat velvollisia huomauttamaan yksityisviestillä epäasiallisesta viestistä kirjoittajaa. Jos joku viesti on vahingollinen Killalle, Suomelle tai maanpuolustusaatteelle se poistetaan välittömästi näkyvistä. Samoin mainosspammit poistetaan.

Moderaattorit voivat siirtää viestiketjun toiselle palstalle jos joku epähuomiossa kirjoittaa väärälle palstalle. Moderaattorit eivät muokkaa toisten kirjoittamia viestejä, henkilötietoja, avattaria, sikäli kun ei eivät ole ristiriidassa yllämainitun suhteen. Moderaattorit eivät rajoita mielipiteitä eivätkä ohjaa keskustelua mihinkään. Tarvittaessa aiheita voidaan lukita mikäli harhaudutaan alkuperäisestä asiasta.

Näillä pelisäännöillä pyritään pitämään foorumi kunnossa ja asiallisena. Liian tiukalla pipolla ei tulla toimimaan, mutta epäasillisuuksiin puututaan. Toivottavasti niitä ei tule, eikä niihin tarvitsisi puuttua. Eikä niitä ole paljoa ollutkaan.

SO
Site Admin
Posts: 2475
Joined: Sun Sep 19, 2004 3:21 pm
Contact:

Re: Foorumin pelisäännöt

Post by SO » Mon Nov 24, 2008 1:26 pm

Tarkka-ampujakillan keskustelupalstan ylläpitäjiä on päivitetty ja foorumia ylläpitää:
ao, er, Heggis, PJA, MSa, MHa, JRu, JPu, SO

User avatar
JoPo
Site Admin
Posts: 689
Joined: Wed May 06, 2009 2:22 pm
Contact:

Re: Foorumin pelisäännöt

Post by JoPo » Sat Jan 16, 2016 11:33 am

Ylläpitäjälista päivitetty 2016:

Modet: PJA, msk, JKr, Msa
Jänis, Mha, MiJo, Jkontturi, miikka.., MaR, Lsa
(= hallituksen jäsenet 2016)
Adminit: ao, SO, JoPo, er, John

Locked