Tarkka-ampujakilta Ry

Tarkka-ampujakilta on Reserviläisliiton jäsen ja Killan varsinaiseksi jäseneksi voi päästä sukupuoleen tai sotilasarvoon katsomatta jokainen vähintään kahdeksantoista (18) vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jonka Killan hallitus jäseneksi hyväksyy. Varsinaisen jäsenen perheeseen kuuluvat muut henkilöt voidaan hyväksyä perhejäsenenä Kiltaan samoin perustein kuin varsinaiset jäsenet. Varsinaiselta ja perhejäseneltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää Killan syyskokous. 

Jäsenhakulomake löytyy Reserviläisliiton sivulta. Lomake on tarkoitettu uusille Reserviläisliiton jäsenille. Muista valita lomakkeen alasvetovalikosta "Yhdistys johon haluan liittyä": Tarkka-ampujakilta ry.

Mikäli olet jo jäsen jossain toisessa Reserviläisliiton yhdistyksessä, älä lähetä enää lomaketta, vaan ole asiasta yhteydessä suoraan liiton jäsenrekisteriin: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lomakkeessa ei vaadita sähköpostiosoitetta, mutta toivomme, että se siinä ilmoitettaisiin, sillä lähetämme mm. vuosikokouskutsut ym. jäseniä koskevia tärkeitä tiedotteita muutaman kerran vuodessa.

Reserviläisliiton jäsenhakemuksen lisäksi toivomme vastauksia alla oleviin kysymyksiin, jotta voimme kartoittaa ammuntataustaasi ja kokemustasi. Vastaukset käsitellään hallituksen kokouksissa, joita pidetään n. kuuden viikon välein.

Vastausten perusteella hakemus joko hyväksytään tai hylätään, ilman vastauksia emme luonnollisestikaan voi hakemustasi edes käsitellä. Kilta ei enää erikseen ilmoita hyväksymisestä, Reserviläisliitto lähettää jäsenkortin ja -laskun hyväksynnän jälkeen.

Lähetä vastaukset osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

1.  Miksi haet Killan jäsenyyttä?

2.  Minkälainen on armeijataustasi?

3.  Minkälainen ammunta/reserviläistausta sinulla on?

4.  Onko taustasi nuhteeton? Kyllä/ei.

5.  Onko sinulla ennestään kontakteja Kiltaan?

6.  Voiko joku suositella sinua ja jos voi, mikä on hänen/heidän nimensä ja puhelinnumeronsa?

7.  Harrastatko metsästämistä, kilpa-ammuntaa tai jotain muuta aseisiin liittyvää?

8.  Omaatko IPSC-, SRA- tai IDPA- tai muun vastaavaan statuksen?

9.  Onko sinulla voimassaolevia hallussapitolupia?

10. Oletko käynyt ammuntaan liittyviä kursseja? Jos olet, mitä?

11. Kuulutko jo johonkin reserviläisyhdistykseen, ampuma- tai metsästysseuraan?

12. Minkälaista toimintaa toivoisit Killan voivan tarjota sinulle?

13. Mitä muuta haluaisit kertoa itsestäsi? Sana on vapaa.

Vakuutan antamani tiedot totuudenmukaisiksi. 

 

 

Yhteistyökumppanit