Tarkka-ampujakilta Ry

Kilta omistaa tarkka-ammuntaan ja sen harjoitteluun sopivaa kalustoa. Aseet ja muut tarvikkeet ovat jäsenten käytettävissä Killan valvotuilla ratavuoroilla ja muissa tapahtumissa. Mikäli tarvitset Killan kalustoa ratavuoroille, ota yhteyttä:

 

Glock 17: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

Tikka T3 ja CTR, LEM, LabRadar ja spotteri: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

QL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 


Glock 17

Glock 17 on itävaltalainen viranomaisten laajalti käyttämä lippaallinen ja itselataava palveluspistooli, jonka runko on valmistettu mm. polymeerista. Pistooli on tarkka ja luotettava, joten se soveltuu hyvin sivuaseeksi esimerkiksi tarkka-ammuntakilpailuissa.

 

G17 Wikipediassa: Linkki

Kaliiberi: 9 mm

Kapasiteetti: 17 patruunaa

 

     

         

 


Tikka T3 Super Varmint

Tikka-sarjan pulttilukkoiset kiväärit ovat suomalaisen Sakon valmistamia ja soveltuvat hyvin tarkka-ammunnan perusharjoitteluun niiden hyvän perustarkkuuden, luotettavuuden ja edullisten käyttökustannusten ansiosta.

 

Linkki

Kaliiberi: 308 Win, lippaallinen kertatuli

Kapasiteetti: 5 patruunaa

 

 

Optiikka: S&B 10x42 MilDot

 

 


Zeiss Diascope 65 T* FL

Tarkka-ammunnassa tähystäjä käyttää laadukasta kaukoputkea iskemien havaitsemiseksi, jotta hän voi tarvittaessa ohjata ampujan tulta suotuisaampaan suuntaan. Hyvällä optiikalla varustettu kaukoputki on tähän tarkoitukseen ylivertainen apuväline.

 

  


Vectronix SST3-2 Mini-tripod

Zeiss Diascope 65:n kanssa käytettävä mini-tripodi.


Quick Target Unlimited

Ballistiikka-ohjelma PC:lle, joka mahdollistaa tarkan laskennan mm. Lapuan luodeille käyttäen Lapuan julkaisemaa tutkadataa.

QTU Wikipediassa: Linkki (englanniksi)

 

    

Yhteistyökumppanit