Tarkka-ampujakilta Ry

Santahaminassa saa ampua Kivääripoolille varatuilla vuoroilla edellyttäen, että jäsenen nimi on ilmoitettu porttivahdille. Nimen saamisesta listaan ota yhteyttä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sijainti: Santahaminan Isosaari, Helsinki

Kartta: GoogleMaps

Kivääripoolin ratavuorot: Kalenteri

Lisäinfoa keskustelualueen jäsenosiossa.

Pelisäännöt:

1. TA-killan jäsen pääsee vain Kivääripoolin vuoroille, eli jos ei ole vuoroa niin turha mennä haahuilemaan portille.

2. Portilla tarkastetaan henkilöllisyys ja sen vastaavuus portille toimitettuun listaan. Jäsen ei saa viedä vieraita saarelle. Ilmoittakaa portilla, että nimenne löytyy "Kivääripoolin ja HVA:n ammuntavuoro"-listasta.

3. Jäsen saa vain poolin vuorojen aikana mennä radoille ja sotilaskotiin. Muille alueille saarella sillä ei ole oikeutta mennä. Ammuntojen jälkeen saarelta poistutaan suorinta reittiä. 

4. Radoilla joku nimetään aina ammunnanjohtajaksi. Ammunnanjohtaja määrää milloin ammutaan ja milloin ei ammuta. Ammunnanjohtajaa voidaan vaihtaa, mutta aina joku johtaa toimintaa.

5. Jos ratavuorolla on jokin kilpailu niin silloin mennään kilpailun aikatauluilla. Jos paikalla on PV niin toki voi kysyä pääseekö radalle, mutta heillä on aina etuoikeus ratojen käyttöön.

6. Ampumaratakatoksen vilkkuvalo pistetään aina päälle ennen ammuntaa ja suljetaan kun ammunnat on lopetettu.

7. Radoilla käytetään omia pahvitauluja. Ampumakatoksessa olevia lehmännahkoja EI saa käyttää! Oma lauta/rima mukaan ja pahvitaulut myös.

8. Ammunta tapahtuu aina ampumavalleilta tai katoksesta. Koskaan ei ammuta mistään vallien väleiltä. Taulut ovat aina kiinni taulutelineissä, ei taustavallissa tai muualla. Ammutaan vain pahvia, kaikki metallimaalit ovat kielletty kivääriradoilla. 

9. Jokainen ampuja merkitsee ITSE ampumaratakatoksessa olevaan pöytäkirjaan milloin ampui (pvm, kellonajat) ja miten paljon milläkin kaliiperilla. Tämä on PV:n määräys ja sitä noudatetaan. Hylsyt ja roskat (myös ammutut taulut) kerätään pois ammunnan loputtua.

10. Ratavuorojen aikoja noudatetaan. Ei ammuta ennen vuoron alkua eikä vuoron loputtua. Erilaiset meluvalittajat ovat kuulolla ja kirjaavat kaikenlaiset poikkeamat säännöistä tarkasti ylös ja tekevät niistä valituksia viranomaisille.

11. Jos yksi mokaa niin kaikki kärsii. Eli jos TA-Killan edustaja rikkoo sääntöjä ja jää kiinni, niin todennäköisin seuraus on, että TA-Killan nimissä Santahaminan ratojen käyttö loppuu. Toimitaan siis niin, että mitään hankaluuksia ei synny.

 

Yhteistyökumppanit